Více času na podstatné
Jaký je skrytý potenciál potravinářských odpadů?
Zajímá vás, jak efektivně využít odpady z potravinářské výroby a přispět tak k udržitelnější budoucnosti? Připojte se k nám na odborné konferenci „POTRAVINÁŘSTVÍ NA CESTĚ K UDRŽITELNOSTI", která proběhne od 12. - 13. listopadu 2024. Tato unikátní akce poskytne prostor jak pro diskuzi tak i a výměnu zkušeností v oblasti zpracování potravinářských odpadů, recyklace, a inovativních technologií pro minimalizaci odpadů v celém potravinovém řetězci.
Co vás čeká?
- Přednášky a diskuse s předními odborníky z oblasti potravinářství, odpadového hospodářství a cirkulární ekonomiky.
- Příklady dobré praxe z firem, které úspěšně transformují odpady na zdroje.
- Aktuální přehled legislativních změn a jejich dopadů na odpadové hospodářství v potravinářském sektoru.
- Možnost navázat cenné kontakty s kolegy z oboru a rozšířit své profesní sítě.
Konference je určena pro zástupce potravinářských firem, odborníky na odpadové hospodářství, ESG, výzkumníky, studenty i všechny, kdo se zajímají o udržitelné řešení v oblasti odpadů. Nezmeškejte tak příležitost být součástí změny a přispět ke zlepšení nakládání s potravinářskými odpady. Přihlaste se na konferenci ještě dnes. Podrobnosti najdete ZDE.
Konference je součástí Týdne výzkumu a inovací pro praxi a životní prostředí (TVIP), který letos proběhne v termínu 12. – 14. listopadu 2024 v Hustopečích u Brna. Nový ročník opět zastřešují dvě tradiční specializovaná odborná setkání: konference APROCHEM a symposium ODPADOVÉ FÓRUM.